Sabtu, 16 Oktober 2010

masih menjadi insan 'terpilih'

ASSALAMUALAIKUM...

hari kamis yg lalu..atie tdo awal sgat2. awal =.=" dlm kul 9.15 kot.... sebab kepala dh berat.. atie nak biarkan semalam berlalu ^^,

bangunlah atie.. membuat beberapa perkara.... kul 10 stgah bersiap nak pergi ke kelas braille.... then, pastu...bergerak la.. bila dah smpai kat foyer bawah. ALAMAK!!!!! assgment tinggal kat atas.. cari2 kunci lam beg! ALAMAK!!! kunci lam beg lg satu.. beg tuk kelas braille atie mmg dh asingkan.. kunci tu ade kat beg lagi satu.. tak sedar la pulak.. em.. dah la tempat nak g kelas braille ngan nak anta assgment sehala!! kelas abih..kul 1.

tiba2 tergerak hati nak hantar msg kat seorang sahabat.. assgmnt group tu dah anta belum? pastu die kata ada kat bilik diaa.. tp, dia dah naik bas balik????????? apa yg atie rase skrg..bagai ada batu yg mghempap... cdg nak hantar semalam ag tp sbb ada salah unit nk hantar hari nie. huh! knplah dia tak ckap awal2.. tak kesian kat atie ke? kan dah ckap semalam.. dan dah bincang dia nak hantar kan.. sbb kelas atie pg smpai kepetang. abih2 laaa... hancus!!!!!!!!!!

kul 2 stgah ade rakaman bhasa arab!!! tarik nafas panjang2 (T.T)
dua benda nak rush!! satu asgment 3P satu asgmnt minor!! kelas braille tu berakhir kul 1.40ptg. hari tu jugak nak abis kelas lewat! =.=" bergerak ngan pantas.. ALLAH nk duga nie.. balik2, berjumpa dg DIA.. pohon permudahkan.. atie trus... ambik asgmnt trtinggal tu.. then, asgmnt minor yg tak siap tu... atie bwak sgala buku rujukan... nak buat kat kampus.. sakit abis tumit2.. huhuhu..

smpai2. terus anta asgmnt 3P.. pastu cari tempat ada meja.. nak menyalin... YA ALLAH.. tgok jam dh kul 3!!!! abislah... telefon budak group terang punya terang... diorg mulakan dgn babak yg tak de atie... ok2.. atie usaha buat cepat2 asgmnt tu.. telefon kwan yg balik tu.. tnya step2 nak wat.. dia byak kali ckap.. maaafkan _ _ _.. atie kata after segalanya siap.. t atie beritahu.. hehehe... sianlak dia.. tapi kesian jugak kat atie.. ^^,

tepat jam kul 3.30 stgah siaP!! garisan penamat mnghampiri.. g bilik prof tersebut.. letak kat dia nya board.. dia ada kelas lau tak silap.... =) kwan yg group kal, zati2.. zati siap kan pelan2 ye.. em.. kita smbung malam nie. hah?? rasa bersalah sunggoh! *.* em... sebak rasa.. ada jugak yg memahami dikala saat itu...

kelas malam tu batal.. tapi ada home made test.. hehehe.. lec yg baik!!

ade.. 4 kuiz yg menanti.. ade 2asgmnt kumpulan yg.. mengejari.. aduiii!!!


p/s: masihkah ada peluang utk mengekalkan... apa yg pernah dimiliki.. hanya ALLAH yg mengetahui segalanya...satu lagi.. fb atie dah pon ditukar password.. jd, atie dah tak leh bukak.. kwan atie simpan password tersebut.. smoga akan dtgnya ketenangan tanpa fb dicc ^^, em, RASULALLAH, maafkan umatnya apatah lagi atie sebgai umatnya, dan hamba ALLAH.. =)

wassalam.

2 comments:

anayilz berkata...

good girl.i like!!!!

u're positive.really.=) proud of u.

setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya kan sayang..^_^

di sebalik wajahku.. berkata...

yap! fatin la byak tlong zati ^^,

Related Posts with Thumbnails