Rabu, 16 Jun 2010

renioun esKEYY...






salam..
maaf ye lame dah tak date2 ngan blog nie..hihihi.. sbb byak sgat appointment yg sy kne hadiri..hehehe.. salah satu nya..renioun esKEYY nie la.. wau~ tak sangka dpt berjumpa kembali billa, n sherah.. hahahahahahahaha... mlm ari first tu kitaorg tak tido keje duk cite kisah2 lalu...wau2... geng aku kat sna aina, aimi, sherah, n billa. smpai atul pon kate zaty nie makin pendiam.. tah la... sy mmg raser sy byak berubah.. badan pon dah gemok..hehehe.. kat sana tak tegur pon dak laki.. tah knp, sombong sgat aku niee.. just nazrin jela.. tu pon sbb nak inform ketua ckap pe.. ketua=nazrin.. mlam dinner aku pakai bju purple.. hehehehe.. ade manik2 gtu.. byak ag nak cite tp kakak aku bsing nak.. stop dulu ye. wassalam.

p/s: rasa nak jmpe 5 taun ag mse dah ade suami t... hahaha (gatai)

0 comments:

Related Posts with Thumbnails